Три безплатни игри в PlayStation Plus за януари

Броени часове преди края на 2020 Sony разкри какви безплатни игри ще бъдат достъпни за абонатите на PlayStation Plus през януари. От 5 януари ще могат да се изтеглят три заглавия, но едното е само за абонатите, които притежават PlayStation 5. За хората с PS4 са игрите Shadow of the Tomb Raider и Greedfall, а за притежателите на PS5 е предвидена Maneater. Игрите ще са достъпни за изтегляне до 1 февруари.

Shadow of the Tomb Raider няма нужда от представяне. Това е последното издание в любимата поредица от приключенски игри, което ще ви пренесе в джунглите на Южна Америка, а като Лара Крофт ще трябва да спасите света от апокалипсис. Докато изследвате мистериите на маите ще трябва да се борите за оцеляване, да събирате ресурси и да изработвате оръжия и амуниции.

Greedfall е екшън RPG игра, в която ще трябва да изследвате изолиран остров, в който магията още живее, а около вас е пълно със загубени тайни и фантастични създания. Имате пълна свобода да оформите своите способности, магии и умения и да решите по какъв начин да изпълните задачите – с битки, дипломация, измама или с хитрост.

В Maneater на ваше разположение са морските дълбини, защото ще се превърнете в ужасяваща акула. Започвате като бебе акула и ще трябва да оцелеете в суровия свят докато растете и набирате сила, а срещу вас ще се изправят хора и зверове.

Междувременно до 4 януари все още можете да изтеглите безплатните игри за декември – Worms Rumble, Just Cause 4 и Rocket Arena. И не забравяйте, че ако вече имате PlayStation 5, до 4 януари можете да получите безплатно и играта Bugsnax.

Източник: PlayStation, mobilebulgaria.com

Снимка: Sony

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *