От Sony представиха някои от популярните игри за Playstation 5

Ето и някои от игрите, които ще са достъпни за новата игрова конзола:

Horizon Forbidden West – това е продължение на придобилата голяма популярност игра Horizon Zero Dawn , която излезе през 2017 за Playstation 4.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – това не е продължение на популярната Marvel’s Spider-Man. Новата Spiderman игра е с участието на Майлс Моралес и впечатлява с нови страхотни предизвикателства, пред които той ще се изправи.

Gran Turismo 7 – новата игра връща познатия GT Simulation Mode, а феновете на класическите автомобили ще се радват на още по-реалистично преживяване.

Ratchet and Clank: Rift Apart – феновете на Ratchet и Clank ще се радват на още по-удивителни приключения с новия контролер DualSense.

Demon’s Souls – новият римейк на едноименната класика за PlayStation идва благодарение на сътрудничеството между Bluepoint Studios и Japan Studio.

Project Athia – трейлърът представя един невероятно красив и фантастичен свят, а играта освен за PS5, ще е налична и за PC.

Returnal – нова екшън игра от Resogun studio Housemarque, в която действието се развива на враждебна планета.

Sackboy: A Big Adventure – разработена от LittleBigPlanet 3 studio Sumo Digital, играта предлага 3D приключение, което може да се играе самостоятелно или с приятели.

Grand Theft Auto V – следващата версия на играта идва с набор от технически и визуални подобрения, а освен това ще бъде пусната самостоятелна версия на GTA Online, която ще е безплатна за 3 месеца.

Източник: eurogamer.net, blog.playstation.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *