Задава се голямо обновление за Pokemon Go

Niantic ще пусне доста сериозно обновление на Pokémon Go на 30 ноември. С Go Beyond ще бъдат добавени нови сезони, вдигнато ограничението до 50-о ниво и нови pokémon-и от региона Kalos.

Сезоните ще представляват тримесечни периоди, по време на които играчите ще имат достъп до различни pokémon-и и събития. Те ще са обвързани тематично със съответния сезон и ще включват разнообразни изненади, от яйца до Mega-Evolved pokémon. Ще бъде взето предвид и местоположението на играчите и ще се отчита времевият сезон.

Първият сезон е на празненството (Season of Celebration) и започва на 1 декември, като ще включва няколко събития за хващане на pokémon-и. Сред тях ще са и такива от региона Kalos, включително Chespin, Fennekin и Froakie.

От 30 ноември геймърите ще могат да достигнат до 50-о ниво. Включена е система с нов дизайн, която ще позволи вдигане на нива и с бонуси. Ако до края на 2020 играчите достигнат до ниво 40, Niantic ще им подарят ексклузивни награди. Компанията ще въведе и други подобрения.

Източник: Niantic, mobilebulgaria.com

Снимка: pokemongohub.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *