Безплатните игри в PlayStation Plus за декември са три

Sony разкри кои са безплатните игри, които ще са достъпни за абонатите на PlayStation Plus през декември, и този път те ще са три. Сред тях е Worms Rumble – ново заглавие в популярната поредица Worms, което заменя походовата механика с мултиплеър екшън с до 32 играчи.

Към играта се присъединяват екшън приключението Just Cause 4 и 3v3 шутъра Rocket Arena. Игрите ще могат да се изтеглят безплатно между 1 декември и 4 януари.

Worms Rumble променя концепцията на познатата поредица и предлага динамично действие в реално време с до 32 играчи. На разположение е изобилие от познати оръжия, достъпни са множество възможности за персонализиране на вашите герои, дневни предизвикателства и много награди. Играта ще направи своя дебют за PS4 и PS5 като част от PlayStation Plus.

Just Cause 4 ще ви пренесе в джунглите на Южна Америка, където ще се впуснете в проучването на разнообразни зони, изпълнени с тайни, конфликти и опасности. Ще се изправите срещу частна военна организация, а докато се борите с нея, ще можете да използвате екстремните атмосферни условия на своя страна.

Rocket Arena е онлайн 3v3 шутър с изобилие от екшън. На разположение са различни фантастични герои с уникални имения и оръжия, така че ще трябва да отделите време да научите техните силни и слаби страни и как да ги използвате в своята стратегия, за да доминирате на арената.

Не забравяйте, че до 1 декември можете да изтеглите безплатните игри за този месец – Middle-earth: Shadow of War и Hollow Knight: Voidheart Edition. И не забравяйте, че ако вече имате PlayStation 5, до 4 януари можете да получите безплатно и играта Bugsnax.

Междувременно потребителите на PS4 или PS5, които не са абонати на PlayStation Plus, но притежават мултиплеър игри, могат да изпробват безплатно играта с други потребители. Това ще е възможно от полунощ (местно време) на 19 декември до 23:59 на 20 декември.

Източник: PlayStation Blog, mobilebulgaria.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *